Az shklinika.hu weboldal bemutatása

A www.shklinika.hu weboldal a Sikos Hajbeültetés Klinika weboldala.

A weboldal részletesen bemutatja a hajbeültetési módszereket, fényképekkel és videókkal illusztrálva mutatja be a hajbeültetéssel elérhető eredményeket.

A blog aloldalon érdekes bejegyzések tekinthetőek meg a hajbeültetéssel kapcsolatban.

A Sikos Hajbeültetés Klinikáról röviden:
A Klinika 1992-ben kezdte meg működését Dr. Sikos Géza plasztikai sebész szakorvos, hajbeültetés specialista vezetésével. A Klinika budapesten a 11. kerületben található a Feneketlen tó mellett. A magánklinika megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek úgy szakmai szempontból, mint építészeti és esztétikai összhatás szempontjából.

A műtéti ellátást korszerű berendezésekkel, minőségi műszerekkel és eszközökkel végezik, a sterilitási szabályok messzemenő betartásával. A Klinika működése alapjául olyan ismeretek szolgálnak, amelyek szerint a komoly magánklinikák működnek világszerte.

Dr. Sikos Géza több mint 30 éves plasztikai sebész gyakorlattal rendelkezik. Magyarországon, Budapesten az elsők között nyitott magánklinikát. A FUT és a FUE hajbeültetés módszert dr. Sikos Géza alkalmazta először 1995-ben illetve 2006 -ban és végzi azóta is Magyarországon.

Leave a reply