4 gyakori kérdés az intimplasztikáról

Keveset beszélünk róla, mégis tény, hogy sokak nincsenek megelégedve a nemi szervük megjelenésével, alakjával, méretével. A trendek azonban egyértelműen azt támasztják alá, hogy külföldön, és lassan hazánkban is egyre többen fordulnak szakemberhez annak érdekében, hogy elégedettek és ez által magabiztosabbak legyenek az a nemiszervük kinézetével kapcsolatban is. Angliában például évente körülbelül kétezer nő esik át plasztikai beavatkozáson az intim területet illetően. Természetesen a férfiak közül is sokan vannak, akik szeretnének méretesebb pénisszel rendelkezni. Számukra is rendelkezésre állnak olyan beavatkozások, melyekkel, ha nem is korlátlan mértékben, de mégis alakítható a hímvessző mérete, vastagsága. A Sikos Plasztikai Sebészet szakorvosa is megerősít minket abban, hogy az intimplasztika nem fájdalmas, a terület érzékenysége pedig maximálisan megmarad a beavatkozást követően is.

1.Lehetséges a kisajkak méretének csökkentése?

Az egyik leggyakrabban kért beavatkozás hölgyek részéről a kisajak kisebbítés. A nők számára önértékelési is problémákat okozhat, ha nemi szervük e téren a normálistól eltérő, ezért ha hasonló gondokkal küzd, ajánlott szakemberhez fordulni, hiszen fájdalommentesen, helyi érzéstelenítéssel végezve a beavatkozást, megoldható a kisajkak nagyajkakon túllógó részének eltávolítása.

2 Elvégezhető a csuklya korrekciója?

A kisajkak korrekciós műtéteinek nagy részénél ajánlott a csuklya korrekció is, hiszen az esztétikus végeredmény gyakran csak így érhető el. A tévhitekkel ellenben fontos tisztában lenni azzal, hogy ezt a területet érintő beavatkozás esetében sem kell tartania a jövőbeni érzéketlenségtől.

3.Mikor ajánlott a nagyajak plasztika?

Egyrészt végeznek nagyajak plasztikát a petyhüdt, laza nagyajak kisebbítésére, feszesebbé tételére. Ez íves metszésekkel jár a nagyajak területén, ezek a hegek nagyon szépen gyógyulnak. Másrészt lehetséges a nagyajkak vastagítása saját zsír feltöltésével.

4. Lehetséges egyszerre több korrekciót is elvégezni (Például a kisajak plasztikát és a csuklya korrekciót illetve a kis és nagyajak plasztikát)?

A két beavatkozás elvégezhető egyszerre is, ugyanis nem terhelik meg túlzottan a páciens szervezetét, és a gyógyulási idő alatt sem jár az együttes operáció több kellemetlenséggel. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezeket érdemes is egyszerre elvégezni, így ugyanis egyetlen alkalommal kialakítható a kívánt forma és méret.

Leave a reply